beste ouders/verzorgers, lieve kinderen,

De Corona crisis raakt ons allemaal. En ook al vinden er langzaam versoepelingen plaats, niets lijkt er op dit we hier snel van af zijn. Afgelopen week heeft het bestuur van Nienoo bij elkaar gezeten en hebben al onze activiteiten besproken. We hebben samen het volgende besloten.

Op kamp met Nienoo – Het OMT en de RIVM zijn nog voorzichtig met uitspraken omtrent zomerkampen. Vanuit de Heikop is het toegestaan om kleine groepen te ontvangen. Wij vinden het als bestuur een te groot risico om het kamp begin september door te laten gaan. Het is voor ons onmogelijk om binnen de 1,5 meter richtlijnen dat te doen waar we goed in zijn, luisteren naar ieder kind en ieder kind op zijn of haar eigen manier te laten stralen. In goed overleg met de Heikop hebben we het kamp verplaatst naar 2021 en wel van vrijdag 17 t/m zondag 19 september.

Sint voor ieder kind – Op dit moment is het nog moeilijk om voor te stellen hoe de wereld er in November uitziet. Op dit moment hebben we dan ook nog geen besluit genomen maar zijn wel al aan het nadenken over een andere opzet.

De activiteiten in het blotevoetenpark, het klimbos en bij Jumpxl staan even “on hold” tot het verplicht reserveren hier van af is.

Gaan we dan niets meer doen? Jawel!
Vanaf juni gaan we weer iedere maand een taart uitdelen en ook de wensboom is weer open. Kinderen kunnen hun wensen met ons delen en wij zullen enkele wensen vervullen. Aanvragen voor een wens of een taart kunnen gedaan worden via info@nienoo.nl
Als alternatief voor ons kamp hebben we het NIENOO ZOMERPAKKET bedacht. Een goed gevulde rugzak met leuke verrassingen om de zomer door te komen.
Meer info volgt!!!

Dit was het voor dit moment, blijf gezond, houd afstand en blijf stralen.

Nicole, Denny en Marco