Al 5 jaar stralen met de Sint

Op 21 november vond de vijfde editie van Sint voor ieder kind plaats. Het werd weer één groot feest!

Golf und Humor verrast Nienoo

Afgelopen week ontvingen wij een uitnodiging van Stichting Golf und Humor en gingen Denny en ik naar Aken. Het werd een bijzondere avond vol met goede doelen die zich inzetten voor kinderen. De grootste verassingen ontvingen wij uit handen van Erik Meijer, een mooie cheque van maar liefst €3000,00. Deze zagen we even niet aankomen maar we zijn er zo ontzettend blij mee. Hiervan kunnen we al onze wensen voor de kinderen tijdens ons komende jubileumjaar gaan uitvoeren. Golf und Humor, ook nog maar eens via deze weg, ontzettend bedankt.

Gerommel in de keuken

Op woensdag 21 november vindt Sint voor ieder kind weer plaats. De inschrijving is inmiddels gesloten en dus weten we dat we 65 kinderen een middag vol verrassingen mogen aanbieden.
Iedereen is dol op pepernoten, ook Sinterklaas. Maar wat nu als Sinterklaas te veel pepernoten heeft gegeten???? Je ziet het allemaal in de voorstelling “gerommel in de keuken” door Sinterklaas Parkstad. Samen lachen, zingen en dansen tijdens de 4e editie van Sint voor ieder kind!

BC Hoenshuis schenkt tweede prijs aan Nienoo

Vanavond waren wij te gast op de slotavond (in oktoberfest sfeer) van het Rabobank Interservice Golftoernooi. Wij ontvingen namens Business Club Hoenshuis een geweldige cheque van maar liefst 2000 euro.

Stralen in een echt theater

Vandaag was het zover. De eerste dag van de herfstvakantie begon voor 8 gezinnen met een voorstelling in Theater Heerlen. Wij mochten namens Jumbo supermarkten 25 kaartjes voor de nieuwe show van Ernst, Bobbie en de rest weggeven. We werden ontvangen bij de Jumbo in Heerlen. Hier kregen we een lekker koekje en een goed gevulde rugzak. Nadat de groepsfoto gemaakt was liepen we samen richting het theater. Wij hadden hele mooie, 1e rangs balkonplaatsen. De kinderen keken hun ogen uit. De zachte stoelen, de mooie vloeren, het licht, het grote podium en dan ook nog twee TV helden op het podium. De kinderen genoten zichtbaar van deze middag en ik zag dat wij van Nienoo de herfstvakantie voor deze kinderen onvergetelijk hebben gemaakt.

Lionsclub Parkstad laat Nienoo lachen

Afgelopen zaterdag waren we te gast bij de Lionsclub Parkstad. Nadat we eerder deze week een presentatie over ons werk hadden gegeven mochten we vanavond komen genieten.
Het programma begon met een heerlijk diner. Na het diner kregen we een geweldig entertainment programma aangeboden. waar vreselijk gelachen, gedanst en gezongen kon worden. Halverwege het programma werden we naar voren geroepen en mochten we een cheque van maar liefst €1650,00 in ontvangst nemen.
We willen de Lionsclub dan ook ontzettend bedanken en wij zullen er voor zorgen dat iedere euro wordt ingezet om kinderen te laten stralen.

Met Nienoo naar Ernst en Bobbie

Hoe gaaf zou het zijn om je herfstvakantie te beginnen met een theater show van Ernst en Bobbie in theater Heerlen. Dankzij de Jumbo supermarkten in zuid-Limburg hebben wij 25 kaarten en mogen wij een aantal gezinnen die zich dit normaal gesproken niet kunnen veroorloven, maandag 15 oktober trakteren op de voorstelling geklungel in de jungle. Wilt u kans maken op deze extra verrassing van Nienoo, mail dan voor vrijdag 12 oktober naar verrassing@nienoo.nl
Geef in deze mail aan hoeveel kaartjes u zou willen winnen en waarom juist uw gezin deze verrassing kan gebruiken.
Vrijdag zullen wij de winnaars via mail benaderen en de laatste informatie over deze voorstelling geven.
Succes en misschien tot maandag in theater Heerlen.

Treebeek geeft gul

Vandaag hadden we een geweldige dag op de braderie van Treebeek. Een dag waarop Treebeek zich van zijn beste kant liet zien en gul gaf. Wij bedanken iedereen die vandaag een bijdrage heeft gedaan in welke vorm dan ook. Onze droom en wens van de kinderen om in 2019 naar de Efteling te kunnen is vandaag weer een stapje dichterbij gekomen!
Uit de grond van ons ❤️, bedankt!

Verrassing van Nienoo

We gaan wat nieuws doen! Met “verrassing van Nienoo” gaan we elke maand kinderen (en hun ouders) blij maken met een leuk uitstapje in Parkstad. Voor de maand september mogen we 10 vrijkaartjes voor zwemparadijs Otterveurdt verdelen. Het leuke is dat iedereen deze maand mag meedoen. We vragen je alleen de pagina van stichting Nienoo op facebook te liken en het berichtje te delen. Geef in je reactie even aan hoeveel kaartjes je zou willen winnen! Op zaterdag 29 september zullen we de eerste winnaars bekend maken. Dus like, deel en maak kans op een leuk dagje Otterveurdt!

 

Stralen als Saturnus.

Het is 31 augustus, al 44 jaar een bijzondere dag voor mij maar in 2018 extra speciaal