Lieve vrijwilligers, sponsoren en vriendjes van Nienoo,

Gisteren, vooraf aan het uitstapje gaf ik een presentatie waarin ik iedereen vanuit het diepst van mijn hart bedankte.
Toen wij ooit over Nienoo begonnen waren het vooral wensen, en WIJ zorgen er samen voor dat deze wensen daadwerkelijk uit mogen komen.
Gisteren beleefde we de eerste editie van “op stap met Nienoo”. En tijdens dit uitstapje gebeurde er iets vreemds met me. Je moet weten, toen wij Nienoo begonnen was het doel om kinderen rond de Sinterklaas periode te laten stralen. Sinterklaas was de aanleiding en tot gisteren had ik ook die mening. We gaan voor een mooi totaal Sinterklaas evenement en daarbij in het voorjaar een uitstapje.
Na gisteren is die mening veranderd. Ik heb gezien dat we gisteren echt iets hebben kunnen betekenen voor deze kinderen. We hebben een glimlach op hun gezicht getoverd (en dat in Toverland). Meer nog dan tijdens Sint voor ieder kind hebben we ieder kind gezien en was er ook aandacht voor het individu. Dit vind ik zo gaaf. Ik typ dit met tranen in mijn ogen. Ik ben zo trots op jullie/ons. Wij maken de wereld een klein beetje mooier, is dat niet geweldig.
Tot slot wil ik mijn hoogtepunt delen. Uiteraard is het onmogelijk om één hoogtepunt te kiezen maar wat me echt bij zal blijven als herinnering aan deze dag gebeurde tijdens de terugreis. Ik zat in de bus naast een meisje. En naast dat ik al 3 jaar haar meester mag zijn vond ik het geweldig dat ik namens de stichting haar mee mocht nemen op deze dag. Vrijdag op zaterdag kon ze niet in slaap komen, zo opgewonden was ze. Gisteren heeft ze vanaf de eerste seconde genoten. Zij noemde als haar hoogtepunt samen met mij in de Troy. Samen met haar en een fijne groep andere unieke kids hebben we een topdag gehad. En als we dan weer allemaal terug in de bus zitten dan neemt het gevoel van geluk mij over. Alles is goed gegaan, iedereen heeft genoten en gestraald, geen ongelukjes enz. Terwijl ik hier, zittend in de bus over nadenk, kijk ik naar buiten. Ze zit naast me met haar duim in de mond en op de achtergrond zie ik een regenboog. Zo voelt en ziet geluk er dus uit.

Heel veel liefs, ook namens Paul en Nicole,
Marco