Stichting Nienoo laat ieder kind stralen. Dat is ons motto, echter wij zijn er speciaal voor kinderen die opgroeien in gezinnen die het financieel iets moeilijker hebben en waar dat uitstapje of cadeautje niet vanzelfsprekend is. Ook dit jaar organiseren wij m.m.v. Sint Show en Sinterklaas Parkstad Sint voor ieder kind. Dit evenement vindt dit jaar plaats op woensdag 23 november van 15.00—17.00 uur in de Brikke Oave in Brunssum.

Om aan Sint voor ieder kind deel te nemen kunt u uw kinderen gratis aanmelden door met ons contact op te nemen via info@nienoo.nl . Speciaal voor dit evenement mag u ook een vriendje inschrijven, zodat de kids samen kunnen genieten. U kunt ook kinderen van gezinnen uit uw omgeving aanmelden, bijvoorbeeld van buren, kennissen of familie. En tevens nemen wij aanmeldingen in behandeling van maatschappelijke / sociale instellingen of leerkrachten van scholen.

Wij stellen slechts enkele voorwaarden:
* De kinderen hebben de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar
* Het gezin woont in Brunssum of omgeving (Parkstad)
* Een toelichting op uw situatie; waarom zou het voor de kinderen geweldig zijn om deel te nemen aan Sint voor ieder kind.

Onze activiteiten zijn gratis en we kunnen voor iedere activiteit maar een beperkt aantal kinderen laten deelnemen. Schrijf u tijdig (voor 11 november) in en wij nemen contact met u op.

nienoo_sintvooriederkind_logo