Net als de titel al zegt, Sinterklaas is er voor ieder kind. Omdat dit niet vanzelfsprekend is organiseren wij jaarlijks Sint voor ieder kind. Een groot evenement voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, met toneel, dans, zang, cadeautjes, lekkers en natuurlijk een bezoek van Sinterklaas met heel veel van zijn beste pieten. Na het feest gaat ieder kind met een mooi gevulde tas met cadeautjes, snoep, fruit en een kinderzwerfboek naar huis. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden, de kinderen hebben een onvergetelijke middag meegemaakt, hebben gedanst, gezongen en gestraald.

Dit jaar vindt Sint voor ieder kind plaats op woensdag 22 november, wederom in de Brikke Oave in Brunssum. Wat we allemaal gaan doen houden we nog even geheim maar dat het onvergetelijk en uniek gaat worden beloven we alvast.

U kunt uw kind(eren) al inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden (let op: één kind per formulier invullen). Ook verzoeken we u aan te geven waarom u kind(eren) dit sinterklaas verdienen. Voor deze kinderen is deelname gratis
Wilt u ook een vriendje inschrijven,dit kan! Wel vragen we hiervoor een bijdrage van € 5,00. Deze 5 euro kunt overmaken op ons rekening nummer o.v.v. Sint voor ieder kind en de naam van het vriendje. Ook kunt u op 22 november contant met ons afrekenen.

We gaan weer ieder kind laten stralen

Aanmelden