Op stap met Nienoo is een uitstapje naar een pretpark of dierentuin voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. ’s Morgens vertrekken we samen met de bus en hier worden al de eerste nieuwe vrienden gemaakt. In het park gaan de kinderen in groepjes genieten van het park. Voor de lunch, wat lekkers, een souvenir enz. wordt uiteraard gezorgd. We eten samen, lachen samen en delen samen.
Naast een onvergetelijke dag voor de kinderen lukt het ons tijdens op stap met Nienoo heel goed om ieder kind te laten stralen. Het effect gaat echter nog even door, op school kunnen vertellen over je ervaring, afspreken met nieuwe vrienden. Het gebeurt allemaal na op stap met Nienoo.

In 2019 zijn we jarig en bestaan we alweer 5 jaar.
Dit gaan we op grootse wijze vieren. Een veel gehoorde wens van de kinderen is om naar de Efteling te kunnen. Je even een dagje wanen in een magische sprookjeswereld.
Als we over de Efteling praten, heb je het wel meteen over andere bedragen als die we normaal reserveren voor “Op stap met nienoo”.
Nieuwe vriendjes en sponsoren hebben zich in 2018 ingezet om het gewenste bedrag bij elkaar te verzamelen om op zaterdag 25 mei 2019, samen met een bus vol kinderen onze verjaardag te vieren tussen Pardoes, Jokie, jet en de Sprookjesboom.

Hun wens, onze droom. Samen naar de Efteling

Naast ons verjaardagsfeestje in de Efteling organiseren we in juni nog een ” gewone” op stap met Nienoo. Locatie wordt later bekend gemaakt.

Kijk in de fotoalbums om de kinderen te zien stralen…

2016 – Toverland
2017 – Irrland
2018 – Toverland