Op stap met Nienoo is een uitstapje naar een pretpark of dierentuin voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. ’s Morgens vertrekken we samen met de bus en hier worden al de eerste nieuwe vrienden gemaakt. In het park gaan de kinderen in groepjes genieten van het park. Voor de lunch, wat lekkers, een souvenir enz. wordt uiteraard gezorgd. We eten samen, lachen samen en delen samen.
Naast een onvergetelijke dag voor de kinderen lukt het ons tijdens op stap met Nienoo heel goed om ieder kind te laten stralen. Het effect gaat echter nog even door, op school kunnen vertellen over je ervaring, afspreken met nieuwe vrienden. Het gebeurt allemaal na op stap met Nienoo.

In 2019 zijn we jarig en bestaan we alweer 5 jaar.
Een veel gehoorde wens van de kinderen is om naar de Efteling te kunnen. Je even een dagje wanen in een magische sprookjeswereld.
Als we over de Efteling praten, heb je het wel meteen over andere bedragen als die we normaal reserveren voor “Op stap met nienoo”.
Nieuwe vriendjes en sponsoren hebben zich in 2018 ingezet om het gewenste bedrag bij elkaar te verzamelen. Op zaterdag 25 mei 2019, hebben we samen met 50 kinderen onze verjaardag gevierd tussen Pardoes, Jokie, jet en de Sprookjesboom.

Hun wens, onze droom. Samen naar de Efteling

Naast ons verjaardagsfeestje in de Efteling organiseren we op22  juni nog een “gewone” op stap met Nienoo in Gaiazoo Kerkrade. Dit uitstapje is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en is uitsluitend voor die kinderen die niet mee naar de Efteling zijn geweest

Kijk in de fotoalbums om de kinderen te zien stralen…

2016 – Toverland
2017 – Irrland
2018 – Toverland
2019 – Naar de Efteling (5 jaar Nienoo)

2019 – Gaiazoo

* Wij vinden de privacy van onze deelnemers erg belangrijk. Vandaar ook dat we voor iedere activiteit toestemming vragen voor het maken en publiceren van foto’s. Ondanks dat wij hier erg zorgvuldig mee omgaan blijft het mogelijk dat er per ongeluk een foto wordt geplaatst waar we de toestemming niet voor hebben. Mail dan naar marco@nienoo.nl en we zorgen ervoor dat de foto z.s.m. verwijderd wordt.