Op stap met Nienoo is een uitstapje naar een pretpark of dierentuin voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. ’s Morgens vertrekken we samen met de bus en hier worden al de eerste nieuwe vrienden gemaakt. In het park gaan de kinderen in groepjes genieten van het park. Voor de lunch, wat lekkers, een souvenir enz. wordt uiteraard gezorgd. We eten samen, lachen samen en delen samen.
Naast een onvergetelijke dag voor de kinderen lukt het ons tijdens op stap met Nienoo heel goed om ieder kind te laten stralen. Het effect gaat echter nog even door, op school kunnen vertellen over je ervaring, afspreken met nieuwe vrienden. Het gebeurt allemaal na op stap met Nienoo.

In 2019 zijn we jarig en bestaan we alweer 5 jaar.
Dit gaan we op grootse wijze vieren. Een veel gehoorde wens van de kinderen is om naar de Efteling te kunnen. Je even een dagje wanen in een magische sprookjeswereld.
Als we over de Efteling praten, heb je het wel meteen over andere bedragen als die we normaal reserveren voor “Op stap met nienoo”.
Maar we gaan het gewoon doen!
Samen met nieuwe vriendjes en sponsoren gaan we ons dit jaar inzetten om het gewenste bedrag bij elkaar te verzamelen om samen met een bus vol kinderen in 2019 onze verjaardag te vieren tussen Pardoes, Jokie, jet en de Sprookjesboom.

Hun wens, onze droom. Samen naar de Efteling

update september 2018: We hebben 63% van ons streefbedrag, het lijkt het er dus op dat we op tijd het bedrag bij elkaar hebben. Omdat we maximaal 50 kinderen meenemen is een goede motivatie op ons inschrijfformulier erg belangrijk. Wij vrezen dat de vraag weer hoger is dan de beschikbare plekken.

Kijk in de fotoalbums om de kinderen te zien stralen…

2016 – Toverland
2017 – Irrland
2018 – Toverland
2019 – de Efteling???????