Op stap met Nienoo is een uitstapje naar een pretpark of dierentuin voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. ’s Morgens vertrekken we samen met de bus en hier worden al de eerste nieuwe vrienden gemaakt. In het park gaan de kinderen in groepjes genieten van het park. Voor de lunch, wat lekkers, een souvenir enz. wordt uiteraard gezorgd. We eten samen, lachen samen en delen samen.
Naast een onvergetelijke dag voor de kinderen lukt het ons tijdens op stap met Nienoo heel goed om ieder kind te laten stralen. Het effect gaat echter nog even door, op school kunnen vertellen over je ervaring, afspreken met nieuwe vrienden. Het gebeurt allemaal na op stap met Nienoo.

In 2018 gaan we wederom naar Toverland in Sevenum en wel op ZATERDAG 16 JUNI. We hebben voor Toverland gekozen voor het unieke park met binnen en buiten speelmogelijkheden. We hebben plaats voor 40 kinderen die begeleid zullen worden door 10 vrijwilligers. U zult begrijpen dat we dus niet iedereen mee kunnen nemen. We maken de keuze op motivaties zoals u deze kunt vermelden  op het inschrijfformulier. Ruim van te voren zult u horen of uw kind met ons mee kan gaan. Uiterste inschrijfdag is donderdag 31 mei